اخبار

تاریخ انتشار: شنبه 25 مهر 1405
تاریخ انتشار: شنبه 25 مهر 1405

مسیرهای دریایی کیش از ۱۸ تا ۲۴ مهرماه ۱۴۰۵، شاهد تردد ۸ هزار و ۷۸۱ مسافر از طریق شناورهای خودروبر و شناورهای مسافری تندرو بود.
به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش، بر اساس آمار ثبت‌شده در این بازه زمانی، ۴ هزار و ۶۴۸ مسافر از طریق مسیرهای دریایی وارد جزیره شدند و ۴ هزار و ۱۳۳ مسافر نیز از کیش خارج شدند.
در بخش حمل‌ونقل دریایی خودرو، شناورهای خودروبر (لندینگ‌کرافت) با انجام ۱۲۴ سفر، در مجموع ۵ هزار و ۲۲۳ مسافر را جابه‌جا کردند. از این تعداد، ۲ هزار و ۶۸۲ مسافر ورودی و ۲ هزار و ۵۴۱ مسافر خروجی بودند. همچنین در این مدت، یک‌هزار و ۷۴۱ دستگاه خودروی سواری از طریق این شناورها جابه‌جا شد که سهم خودروهای ورودی ۸۹۴ دستگاه و خودروهای خروجی ۸۴۷ دستگاه بود.
شناورهای مسافری تندرو نیز طی این هفته با انجام ۸۹ سفر، ۳ هزار و ۵۵۸ مسافر را جابه‌جا کردند. بر اساس آمار، یک‌هزار و ۹۶۶ مسافر از طریق این شناورها وارد جزیره شدند و یک‌هزار و ۵۹۲ مسافر نیز از کیش خارج شدند. این سفرها شامل ۴۴ سفر ورودی و ۴۵ سفر خروجی بود.
آمار ثبت‌شده، بیانگر تداوم فعالیت شناورهای خودروبر و مسافری در مسیرهای دریایی کیش و نقش آن‌ها در جابه‌جایی مسافران و خودروها میان جزیره و سرزمین اصلی است.

آدرس صفحه جهت اشتراک گذاری:
کپی شد
Go to Top