اخبار

تاریخ انتشار: دوشنبه 18 فروردین 1404
تاریخ انتشار: دوشنبه 18 فروردین 1404

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش، در راستای رفاه حال مسافران و گردشگران نوروزی تاکنون ۳۲ پرواز فوق‌العاده از ۱۳ ام لغایت ۱۸ام فروردین ۱۴۰۴ با هدف انتقال سریع و ایمن مسافران فاقد بلیط برگشت، و عمدتاً به صورت یکطرفه برای مسافران برنامه ریزی و اجرایی شده است ، لازم به ذکر است تاکنون ۵۵۱۷ مسافر را در مسیرهای تهران، مشهد، اصفهان و شیراز با مشارکت وهمکاری ایرلاین‌های وارش، اطلس، قشم‌ایر، زاگرس، معراج، ساها، آتا، ایرتور، تابان و پارس‌ایر جابجا شده است.
نصراله زمانی مدیرکل فرودگاه بین المللی کیش، با اشاره به هماهنگی گسترده با ایرلاین‌های مشارکت‌کننده اعلام کرد:
“با توجه به افزایش تقاضا برای سفرهای نوروزی به جزیره کیش، تلاش کرده‌ایم با ارتقاء زیرساخت‌ها و ارائه خدمات پروازی مناسب، شرایطی مطلوب برای مسافران فراهم آوریم.
و این اقدامات نشان‌دهنده آمادگی کامل فرودگاه بین المللی کیش برای میزبانی شایسته از گردشگران است.
وی افزود: افزایش ظرفیت پروازها با استفاده از هواپیماهای پهن‌پیکر و مشارکت شرکت‌های هواپیمایی متعدد، امکان جابه‌جایی سه‌ برابری مسافران را فراهم کرده است. این اقدامات با رعایت تمامی استانداردهای ایمنی و نظارت دقیق سازمان هواپیمایی کشوری صورت گرفته است”

گفتنی است فرودگاه بین‌المللی کیش که یکی از پرترددترین فرودگاه‌های کشور محسوب می‌شود، با امکانات رفاهی کامل و سیستم‌های مدیریت ترافیک هوایی پیشرفته، نقش محوری در تسهیل سفرهای نوروزی ایفا کرده و تمامی این تلاش‌ها در راستای ارتقاء کیفیت سفر برای گردشگران جزیره زیبای کیش صورت گرفته‌است.

آدرس صفحه جهت اشتراک گذاری:
کپی شد
Go to Top