اخبار

تاریخ انتشار: جمعه 4 فروردین 1402
تاریخ انتشار: جمعه 4 فروردین 1402

ارائه خدمات مطلوب به مهمانان نوروزی در جزیره کیش

سعید پورزادی در بازدید از کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی؛ از نیروهای زحمتکش این مجموعه در راستای ارائه خدمات شایسته به مهمانان نوروزی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش، سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش به همراه برخی از مسوولان سازمان و شرکت های تابعه عصر جمعه 4 فروردین در بازدید از بندرگاه و فرودگاه کیش، گفت: افزایش لندینگ کرافت ها، شناورهای مسافری و ارائه خدمات شایسته به مسافران ورودی زمینه ساز جلب رضایتمندی و ترغیب سفرهای مجدد به جزیره می شود.

پورزادی فعالیت شناورهای دریایی و نحوه عملکرد شبانه روزی پرسنل کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی ستاد نوروزی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در چند روز گذشته به علت نا مساعد شدن شرایط جوی و خروج به هنگام خودورها از جزیره کیش در حوزه ترافیک خودرویی موفق عمل کردیم.

وی همچنین بر ارائه خدمات فرودگاهی و ایفای نقش خطیر حوزه های مختلف به ویژه شرکت های هواپیمایی، پلیس فرودگاه، حراست و آتش نشانی اشاره کرد و اظهار داشت: برج مراقبت فرودگاهی کیش با تلاش و زحمات شبانه روزی؛ نقش بسزایی در راستای میزبانی شایسته از گردشگران نوروزی را ایفا می کند.

بر اساس این گزارش، از 25 اسفند 1401 تا سوم فروردین امسال تعداد 89 هزار و 733 مسافر از طریق مسیرهای دریایی و هوایی از اقصی نقاط کشور به جزیره کیش سفر کرده اند.

آدرس صفحه جهت اشتراک گذاری:
کپی شد
Go to Top