کشور عـزیزمان ایران به واسـطه موقعیت جغـرافیایی گسـترده میتواند به عنوان شاهراه تجارت آسیا و اروپا، به محور کریدورهای ترانزیتی شرق، غرب و شمال، جنوب تبدیل شود.
در این مسیر با استعانت به درگاه خداوند یکتا و در جهت اجرای منویات مقام معظم رهبری و سیاستهای دولت، در سایه حمایت مدیر عامل و مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش با جدیت و همدلی برای تحقق این هدف عالی که رونق اقتصادی جزیره کیش، استان و کشور را درپی دارد با تمام توان تلاش خواهیم کرد. ایجاد مناطق آزاد در نوار ساحلی شمال و جنوب کشور و درحاشیه دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان با هدف تسهیل و تسریع تجارت و تبادلات بینالمللی نیز راهبردی مدبرانه برای بهره گیری بیشتر از ظرفیتهای دریایی کشور بوده است.
در پی اجرای منویات مقام معظم رهبری که در تبیین مزیت های دریایی کشور در سیاستهای کلی برنامه شـشم توسعه با ارائه الگـویی برآمـده از تفـکر اسـلامی در زمینه پیشرفت که به کلی مستقل از نظام سرمایهداری جهانی است در بندهای 19، 21، 23 و 28 بر بـهرهوری از درياها، توسعه دريا محــور، پيشرفت اقتصادي، حمل نقــل دريايی و اکوتوريسم دريايي تاکید داشتند و در جهت تحقق سیاستهای دولت و ماموریت محوله به مناطق آزاد، به عنوان نخستین منطقه آزاد کشور به سبب موقعیت جغرافیایی و زیر ساختهای مــوجود و در حال توسعه، جــزیره کـیش میتواند به عنوان بندر واسطه ایفاگر نقش مهمی در ترانزیت کالا و مسافر در منطقه باشد. وجود حدود 5800 کیـلومتر خط ساحلی و همجواری با خلیج فارس، دریای عمان و دریای خــزر از دو منظر داخلی و بین الـمللی مزیتهای بسیاری برای کشورمان به هـمراه دارد و می تواند نقطه اتکایی برای اقتدار سیاسی، اقتصادی و نظانی ایران باشد. با هدف تبدیل این منطقه آزاد به بندر واسطه و ارائه کننده خدمات پشتیبانی به بنادر داخلی و بنادر کشورهای اطراف، طرح توسعه بندر کیش با تدبیر و تخصص تیمهای کارشناسی در دست طراحی و اجرا است و دستیابی به توسعه و درآمد پایدار از این مزیت ارزشمند خدادادی، هدف گذاری ما در شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاههای منطقه آزاد کیش است.